Na vijf mooie jaren bij Stichting Nationaal Ouderenfonds is het tijd voor iets nieuws: eind maart ben ik gestart als (postdoc) onderzoeker bij Leyden Academy on Vitality and Ageing! 💡👩🏼‍💻

In mijn nieuwe rol ga ik aan de slag in het project ‘Narratieve verantwoording in de verpleeghuiszorg’. Of, in normale taal: in dit project ontwikkelen we een methode om persoonlijke verhalen en ervaringen in te zetten om de kwaliteit van zorg te monitoren én te verbeteren. Omdat vertellen zoveel waardevoller is dan alleen tellen. Binnen het project richt ik me voornamelijk op de beleving van de bewoners met dementie en hun naasten. 👩🏼‍⚕️👁👂🏻📚

Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur en zie er naar uit snel aan de slag te gaan in het Poortgebouw! 🤗 Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat gerust van je horen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.